Afslanken en je figuur corrigeren bij AviFit

In onze moderne salons in Panningen en in Weert bieden wij diverse behandelingen voor afslanken en figuurcorrectie aan. Onze behandelingen worden uitgevoerd door ervaren en opgeleide medewerkers waarbij er enkel gebruik wordt gemaakt van veilige en gekeurde apparatuur.

Avifit afslanken en figuurcorrectie Avifit afslanken en figuurcorrectie Avifit afslanken en figuurcorrectie

Onder de deskundige en enthousiaste leiding van Anja van Osch worden er bij AviFit in Panningen en Weert behandelingen uitgevoerd ten behoeve van het verminderen van cellulite, afslanken, figuurcorrectie, gewichtsverlies, huidversteviging en omvangvermindering.

Avifit afslanken en figuurcorrectie Avifit afslanken en figuurcorrectie Avifit afslanken en figuurcorrectie

Contact opnemen met AviFit

Wil je meer informatie over de behandelingen die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op. Onze salon in Panningen is bereikbaar op telefoonnummer: 085 333 00 33 of 06 13 58 4444. In Weert zijn wij alleen op afspraak geopend en telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 085 130 67 87. Een adviesgesprek met onze specialiste is altijd gratis en vrijblijvend! Het kan zijn dat wij, i.v.m. het geven van behandelingen, de telefoon niet direct kunnen beantwoorden. Spreek dan jouw naam, telefoonnummer en boodschap in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Tijdens dit gratis en vrijblijvend eerste consult bespreken wij jouw wensen en wordt jouw gezondheid in kaart gebracht. Tevens vindt er een huid- en weeganalyse plaats en meten wij de spier-,vet- en vochtmassa. Aan de hand van deze gegevens stellen wij een persoonlijk behandelplan op.