TherraWave tot 60% definitieve vetverwijdering per zone

 

Definitieve vetverwijdering tot 60% van de behandelde vetcellen

De TherraWave apparatuur maakt gebruik van de ISRF™, interactieve selectieve radiofrequentie technologie. Het is een non invasieve methode om vet definitief te verminderen. Deze gepatenteerde technologie maakt het mogelijk om de omtrek van het gehele abdominale gebied of de binnen- en buitendijen te verminderen. De methode verstoort vetcellen door selectieve verwarming van vetweefsel. Dit proces leidt tot vetcelkrimp en eliminatie van vetcellen. De warmte stimuleert tevens de aanmaak van collageen en elastine waardoor de behandelde zone afslankt en verstevigt.

 

TherraWave is de behandeling voor definitieve vetvermindering op specifieke zones

De TherraWave maakt gebruik van radiofrequentie, een vorm van warmte-energie die veilig is te gebruiken op alle huidskleuren. De vetcellen worden verwarmd en vervolgens vind vetceldood plaats. De inhoud van deze vetcellen komt vrij en deze worden vervolgens verwerkt door de lever. Dit proces duurt ongeveer 7 tot 10 dagen, wat wilt zeggen dat uw resultaten vrij snel zichtbaar zijn. Vergeet niet dat er geen uitvaltijd zal zijn of enige vorm van zwellingen of blauwe plekken. De TherraWave heeft het grootste behandeloppervlak van de hele industrie, waardoor grote delen van het vet in één keer behandeld kunnen worden. Dit reduceert de kosten en maakt het sneller. De TherraWave kan tot 60% van de behandelde vetcellen verwijderen, dat is meer dan het dubbele van wat mogelijk is met het bevriezen van vetcellen.

 

 

Hoe ziet een TherraWave behandeling eruit?

We plaatsen de grote applicator met ISRF™ boven jouw behandelzone en starten het programma. De RF-energie dringt door tot de vetlaag en zorgt hier voor een temperatuur van 45 – 46 °C terwijl het omringende weefsel onaangetast blijft bij 40 – 41 ° C. De temperatuur zorgt ervoor dat vetcellen worden afgebroken. Het omliggende weefsel blijft hierbij onaangetast. Het resultaat is een veilige en natuurlijke en definitieve afname van vetweefsel. Een behandeling mag maximaal 1 maal per week en duurt 50-60 minuten.
Gemiddeld zijn er 5 behandelingen nodig. Het aantal behandelingen dat nodig is voor het behalen van jouw gewenste resultaat is afhankelijk van de dikte van de vetlaag.

*Klinische onderzoeken tonen aan dat methodes als deze consistente zichtbare en meetbare resultaten oplevert.

Er is geen hersteltijd. Je kunt direct jouw normale werkzaamheden hervatten.

* klinische onderzoeken met vergelijkbare technologie door Dept. of Dermatology, Chung Ang University Hospital en BTL.

 

 

Toepassingen

 • Buik
 • Flanken
 • Heupen
 • Billen
 • Bananenrol (onderkant billen)
 • Boven armen en benen mogelijk vanaf medio mei 2019

 

Voordelen:

 • Tot 60% definitieve vetverwijdering in behandelgebied
 • 2 zones in 1 behandeling
 • Snel zichtbaar resultaat
 • Geheel pijnloos
 • Geen hersteltijd
 • Wekelijkse behandeling mogelijk

 

Wie kan worden behandeld met de TherraWave?

Iedereen vanaf de leeftijd van 21 jaar kan behandeld worden met de TherraWave. Het is geschikt voor iedereen die permanente vetverwijdering wil hebben zonder pijn, onafhankelijk van huidskleur. De ideale klant heeft middelmatige tot matig vetweefsel en is ongeveer 9 kilo verwijderd van het ideale gewicht. Er zijn mensen die niet behandeld kunnen worden vanwege bepaalde gezondheidsredenen of i.v.m. metaal(implantaten) in de behandelzone. De behandelend specialist kan dit met jou in meer detail bespreken.

Behandelplan op maat

Tijdens een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek bespreken wij jouw persoonlijke wensen en doelen. We maken een figuur- en weeganalyse en kijken naar jouw huid- en weefseltype. Op basis hiervan en jouw conditie, leeftijd en gezondheid stellen wij een individueel behandelplan op.

 

Advies en ondersteunende producten

Wij adviseren om minimaal 5 weken, 1x per week de behandeling te ondergaan. Het totaal aantal behandelingen is afhankelijk van de levensstijl en de dikte van de vetlaag.

 

Wil je graag een TherraWave behandeling ervaren? Kom dan voor een proefbehandeling. Prijs € 99,- (eenmalig per persoon)