Nieuwste techniek op het gebied van CRYO-behandelingen

Met de CRYO4 kunnen tot vier zones in slechts één uur behandeld worden. Er is namelijk beschikking over twee grote pads (XL) twee kleine pads (S). Het is ook mogelijk om twee personen tegelijk te behandelingen door middel van een duo-behandeling. De behandeltijd varieert van 35 tot 60 minuten, afhankelijk van de te behandelen zone. Daarnaast heeft deze pijnloze behandelmethode geen hersteltijd nodig.
 

Figuurcorrectie door definitieve vetverwijdering
De CRYO4 is een uniek systeem. Buiten dat dit systeem één van de veiligste verkrijgbare systemen is, bieden de pads het grootste behandeloppervlak dat op de markt verkrijgbaar is. Deze cryo-behandeling is een non-invasieve behandeling om plaatselijk vet te verwijderen op plaatsen waar sport en dieet niet helpen.
 
Vetverwijdering geschiedt door middel van het onderkoelen van vetcellen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de dikte van de vetlaag. De bekende love handles, buikvet, vet op de armen, dijen en heupen kunnen nu veilig en pijnloos verminderd worden door het vet te onderkoelen. Tevens is het mogelijk om met de behandelkop van de CRYO4 anti-aging gezichtsbehandelingen te geven.
 

 
Hoe werkt het?
De werking is gebaseerd op het natuurlijke proces van vetverbranding door het toepassen van een nauwkeurige afkoeling van de bovenliggende huidlaag waardoor vet definitief verdwijnt. De vetcellen worden middels plaatselijk aangebrachte pads gedurende 35 tot 60 minuten afgekoeld. Dit gebeurt zonder het omringende weefsel te beschadigen. Eén XL pad bedekt de buik, maag en flanken! Het koelelement aan de binnenzijde van de pad maakt direct contact met de huid, er is dus geen isolatielaag zoals stof of een gelpad. Door het koelelement stroomt een vloeistof met een constante temperatuur van -5 of 0 °C. Deze vloeistof wordt door een ingenieus systeem afgekoeld, gemonitord en gecontroleerd.
 
Behandeltijd en resultaat
Gemiddeld zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig met de CRYO4 waarna vet in de behandelde zone definitief is verwijderd. De behandelingen vinden plaats met een tussenpose van minimaal 4 weken tot 6 weken. Het uiteindelijke effect is pas na enkele weken optimaal zichtbaar. De combinatie met voldoende lichaamsbeweging en een gezonde voeding geeft het beste resultaat. Een blijvend resultaat wordt behaald indien men ook de levensstijl aanpast.
 
Gezichtsbehandeling met CRYO4
De CRYO4 is een multifunctioneel apparaat dat naast definitieve figuurcorrectie ook mogelijkheden biedt voor anti-aging en huidverbetering. De combinatie van warmte en kou draagt bij aan stimulatie van de aanmaak van collageen en de verbetering van de opname van actieve ingrediënten. Deze ingrediënten worden zo getransporteerd naar de binnenste lagen van de huid. De CRYO4 is tot nu toe het enige apparaat dat deze combinatie aanbiedt met deze mogelijkheid.
 

 

Alle voordelen van de CRYO4
• 4 zones in slechts 1 uur
• Zeer groot behandeloppervlak
• DUO behandeling mogelijk
• Gezichtsbehandeling mogelijk
• Temperatuur -5°C tot +45°C
• Geen herstelperiode
• Niet arbeidsintensief
• Geen bijwerkingen
• Veilig en effectief
• Non-invasief
• Pijnloos
 

 
Voor vragen over behandelingen met de CRYO4 kunt u, natuurlijk geheel vrijblijvend, contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord. Wij zijn erkend cryospecialist.