NIEUW IN NEDERLAND: EMSlim

20.000 – 30.000 sit-ups of squats in slechts 30 minuten

De meest effectieve methode voor het verkrijgen van een plattere en gespierde buik en strakkere billen

 

De EMSlim is een van de meest effectieve behandeling voor het verkrijgen van een plattere en gespierde buik en strakkere billen. Het systeem versterkt moeiteloos buik- en gluteale spieren en is pijnvrij door gebruik te maken van hoge intensiteit gerichte elektromagnetische technologie, HI-EMT (High Intensity Electromagnetic Muscle Stimulation). De EMSlim werkt op basis van hoge frequente electro-magnetische straling en zorgt voor zo’n 30.000 spiercontracties in een slechts 30 minuten durende behandeling. Een revolutionaire technologie die spieren opbouwt en vet verbrandt.

Een platte en gespierde buik en strakkere billen!

Deze super sterke contracties veroorzaken een diepe hermodellering van de binnen-structuur; een groei van myofibrillen (spierhypertrofie) en het creëren van nieuwe eiwitstrengen en spiervezels (spierhyperplasie). Dit resulteert in verhoogde spierdichtheid en volume en zorgen er voor dat veel vet verbrandt, zoveel dat vetcellen zelfs ten gronde gaan! Studies van vergelijkbaar apparatuur hebben aangetoond dat gemiddeld 19% van het overtollig vet verdwijnt en de spiermassa met 16% toeneemt. Het lichaam bestaat immers voor 30-40% uit spierweefsel. Dus wanneer we er strakker uit willen zien gaat het niet alleen om vet.

 

Voordelen

– Figuurcorrectie, huidversteviging en spieropbouw in 1 behandeling
– Zonder operatie
– Geen herstelperiode
– Korte behandeltijd
– Pijnloos
– Minimale bijwerkingen (24-48 uur spierpijn)

Er is geen hersteltijd. Je kunt direct jouw normale werkzaamheden hervatten.

20.000 – 30.000 spiercontracties in een slechts 30 minuten

Toepassingen EMSlim

  • Figuurcorrectie buik en billen
  • Huidversteviging buik en billen
  • Spieropbouw buik en billen

 

KLIK HIER VOOR EVENTUELE ACTIES & AANBIEDINGEN

Behandeling

Tijdens een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek bespreken wij jouw persoonlijke wensen en doelen. We maken een figuur- en weeganalyse en kijken naar jouw huid- en weefseltype. Op basis hiervan en jouw conditie, leeftijd en gezondheid stellen wij een individueel behandelplan op.

Een behandeling duurt 30 minuten. Gemiddeld advies is 6 behandelingen met een tussenpozen van minimaal 2-3 dagen. De resultaten worden 4 weken na de laatste behandeling bekeken. Het resultaat zal gedurende een periode van zes maanden continu verbeteren.

Advies

Maandelijkse behandelingen worden aanbevolen om de resultaten te behouden.

 

EMSlim: revolutionaire bodycontouring

Wil je graag een EMSlim behandeling ervaren? Kom dan voor een proefbehandeling. Prijs € 49,- (eenmalig per persoon)