Ultra Body Shape: aanpak cellulite & omvang

 

Doeltreffend specifieke probeemzones aanpakken

Met de ULTRA Body Shape behandeling pakken we doeltreffend specifieke probeemzones aan d.m.v. ultrasound en elektrolipolyse. De combinatie van deze technieken is een zeer effectieve en unieke methode om lokaal vetweefsel en cellulite aan te pakken.

  • Afname van vet en omvang
  • Effectief verminderen van cellulite
  • Verstevigen van de huid

 

 

Hoe ziet een ULTRA Body Shape behandeling eruit?

We beginnen de behandeling met het aanbrengen van bodywraps op uw probleemzones. Zo kunnen wij plaatselijk, cosmetische lichaamsbehandelingen uitvoeren. De bodywraps zijn rijk aan actieve ingrediënten en zorgen voor een nog intensievere aanpak van cellulite, vet- en vochtophopingen. Over de bodywraps plaatsen we 8 ULTRA pads. De ultrasone geluidsgolven dringen het weefsel binnen en stimuleren de lokale vetverbranding. Elektrolipolyse zorgt voor verbetering van het metabolisme (stofwisseling). De behandeling is toepasbaar op alle lichaamsdelen waar vet en vocht zich ophopen (uitgezonderd borsten).

 

 

De behandeling is geschikt voor grotere zones en duurt 30 minuten. De ULTRA Body Shape methode wordt in kuurvorm aangeboden en bestaat uit 8 behandelingen. Het aantal behandelingen dat nodig is voor het behalen van het gewenste resultaat is afhankelijk van de fase van cellulite en/of de dikte van de vetlaag.

Aansluitend combineren wij de ULTRA Body Shape behandelingen eventueel met infraroodtraining en/of compressietherapie. Dit zorgt voor extra vetverbranding, verbeterde bloedcirculatie en stimulatie van de lymfestroom. De samenstelling van de behandeling is afhankelijk van de aard van het probleem.

 

Contra indicaties:

  • de aanwezigheid van een acute ontsteking
  • gezwellen
  • wonden
  • verhoogde gevoeligheid

 

Behandelplan op maat

Tijdens een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek bespreken wij jouw persoonlijke wensen en doelen. We maken een figuur- en weeganalyse en kijken naar jouw huid- en weefseltype. Op basis hiervan en jouw conditie, leeftijd en gezondheid stellen wij
een individueel behandelplan op.

 

Advies en ondersteunende producten

Wij adviseren om minimaal 4 weken, 2x per week de behandeling te ondergaan. Het totaal aantal behandelingen is afhankelijk van de levensstijl, de fase cellulite en/of de dikte van de vetlaag.